Pensiunea

Casa Apuseană

Pensiunea Casa Apuseană este situată în comuna Lupșa, lângă Mănăstirea Lupșa și oferă posibilitatea de cazare în Apuseni, odihnă și relaxare.

Pensiunea oferă spre cazare 15 camere, din care 6 camere single, 8 camare duble și una cu 3 paturi (cameră triplă).

Restaurantul pensiunii are 84 de locuri, fiind ușor adaptabil pentru o sală de conferințe.

Traseele turistice din Apuseni vă atrag la tot pasul cu minunata lor înfățișare, acestea fiind accesibile pentru toate vârstele. Așadar cazarea în Apuseni la pensiunea Casa Apuseană vă dă posibilitatea descoperirii de obiective turistice din Apuseni și Valea Arieșului.

Potecile montane sunt nenumărate și întotdeauna când ajungeți la destinație nu veți rămâne dezamăgiți de ceea ce veți întâlni. Accesul în zonă se poate face consultând harta de localizare de pe pagina de contact.

Ați oferit serviciile cu profesionalism și o abordare foarte personală. Vă doresc tuturor multă sănătate și fericire! Recomand această pensiune!

Rebeca Dragomir

Mi-a făcut o deosebită plăcere să stau la această pensiune unde am fost primit și servit minunat, m-am simţit «ca acasă».

Andrei Paul

Sosită a doua oară în acestă pensiune, cu un nume plin de semnificaţie, doresc să exprim mulţumiri. Condiţii de cazare foarte bune. Felicitări!

Maria Cazacu

191
OASPEȚI CAZAȚI
76
REZERVĂRI DE CAMERE
189
MESE SERVITE